Showroom: Una història de superació

“Un accident de minusvalidesa no t’ha de tallar el camí”. 

Laura Noguera, estudiant de la Facultat de Comunicació Blanquerna, ha presentat el seu treball fotoperiodístic sobre la història d’en Ferran Esteban, un saltador de trampolí que, amb només dinou anys, va patir un terrible accident mentre entrenava que el va deixar en cadira de rodes. 
L’acompanya el mateix Ferran Esteban, el qual ens explica amb tot detall com va ser el seu accident i com va lluitar per tirar endavant.

En Ferran, a continuació, comparteix amb els seus oients quins són els seus plans de futur. Vol entrar a la Universitat de Barcelona i cursar Enginyeria Química. No vol deixar el món dels esports, i la seva intenció és provar-ne de diferents sense quedar-se estancat a la cadira. El proper dissabte provarà la Handbike, una bicicleta que es pedaleja amb els braços.

Sentir-lo parlar demostra als joves assistents que és un gran exemple de superació i transmet sempre la visió més optimista possible. “No podeu rendir-vos mai, l’opció d’enfonsar-se no existeix”, afirma l’esportista. I per finalitzar, culmina la conferència amb la següent frase: “Un accident de minusvalidesa no t’ha de tallar el camí”. 

Si voleu saber més d’ell i seguir la seva història, podeu consultar el seu blog on va penjant el seu dia a dia: ambmadeferro.blogspot.com.es.

Per Sílvia Sánchez Barniol

amb Laura Noguera, estudiant de 3er de Publicitat i RP, i Ferran Esteban, saltador de trampolí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s