Editorial

Les XIX Jornades Blanquerna van deixar, en general, un gust positiu en tots nosaltres. Des del nostre Equip creiem que els professionals que hi van assistir no van defallir les nostres expectatives. Només pel simple fet de tenir la oportunitat d’assistir a les seves conferències o taules rodones, ens van fer sentir com a un autèntic equip de revista professional. A més a més de l’interès en allò que explicaven, s’ha de destacar el respecte a l’horari en gairebé tots els actes.

Per contra, i com a crítica, no tots els actes van seguir els paràmetres d’interès i puntualitat esmentats així com la puntual falta d’assistència de Sandro Rossell . I no només això sinó que també posem sobre la taula el fet que hi van haver masses actes centrats en el club esportiu del Barça, deixant de costat altres entitats catalanes i altres esports menys populars que el futbol.

Per últim, volem posar de manifest la importància que s’ha generat entorn al concepte de “valors”. No el volem criticar com a quelcom negatiu en sí evidentment, sinó que ho volem fer l’excessiva repetició que se’n va fer: tenint en compte que és subjectiu, costa delimitar el marc definidor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s